HyttepHaest uten middag

location_on
Hvor

HyttepHaest med middag

access_time
Når

8. mars - 20:30

attach_money
Pris

Medlem:

195 kr


Ikke-medlem:

225 kr


people_outline
Plasser

Påmeldte:

30 av 40


Til påmelding
Beskrivelse:

HyttepHaesten er som vanlig på Studenterhytta i Bymarka, hvor det vil være masse sang, kos, bading, kolbing, badstue og badestamp utover natten! På Hytta er det mulig for å få en god middag tilberedt av Studenterhyttas eminente kokk. Til middag er det 150 plasser, og som vanlig gjelder førstemann til mølla prinsippet. For de som ikke ønsker middag, er det 50 resterende plasser. Disse kommer opp med buss etter middagen. Hytta har også egen bar med et godt utvalg av drikkevarer, både med og uten alkohol. Betaling med bankkort er fullt mulig. Alt ligger godt til rette for å få en fantastisk aften med flotte Chemikere!

pHaestkomitéen minner om totalforbud mot medbrakt drikke på Studenterhytta! Dersom noen skulle bli tatt for dette, vil det føre til bøter per enhet, samt at foreningen risikerer å ikke få ha noen fester på Hytta senere. Hvis du blir tatt med medbragt drikke, vil du bli kastet ut, får ikke mulighet til å melde deg på HoestpHaest i oktober og vil bli illagt en bot på 500 NOK. pHaestkomiteen og Styret kommer til å stå på veien opp mot Hytta og gå igjennom vesker og bager.

Det blir satt opp busser både til og fra Hytta. Bussene kjører følgende rute: Moholt, Gløshaugen, Studentersamfundet, Leutenhaven, Ila, Skistua/Hytta. På natten går bussene tilbake samme rute ved to tidspunkter. For de som velger å fortsette festen ut i de sene nattetimer eller ønsker å delta på Gaukerennet, vil det gå en buss hjem dagen etter. De som ikke ønsker å overnatte på Hytta, men likevel vil oppleve Gaukerennet, vil det være mulig å ta rutebuss 10 opp til Skistua klokken 10:00 fra Kongens gate 1.

Avganger fra Moholt: kl. 18:00 for de som har kjøpt med middag og kl. 20:30 for de som har kjøpt uten middag.
Avganger fra Hytta på natten: kl. 01:00 og kl. 02:00.
Avgang fra Hytta dagen etter: kl. 15.00.

Det vil bli servert nattmat, i form av brødmat, for de som ønsker det. Prisen på nattmat er 40 kr og nattmat betales på hytta. Det er mulig å overnatte på Hytta hvis du synes bussene går for tidlig til byen, og vil fortsette pHaesten sammen med feststemte Chemikere. Da kan du også spise en god frokost dagen derpå hvis du ønsker det. Sovepose har vist seg lurt å ta med. Frokost koster 40 kr og overnatting 60 kr. Dette er beløp du betaler på Hytta, så husk å ta med bankkort.

Betalingsinformasjon:

Betalingsinfo kommer

Påmeldte

Første Bettina Knudsen Brynjar Skagestad Elise Yndesdal Erlend Hauge Ingeborg Frantzen Karl Edvin Herstad Karoline G. Ekenes Kristina Hellesnes Malin Gundersen Lona Mari Fiske Olav Sandvik Regine Ruud Sofie Stordal Rønning Torgeir Matre Sandvik
Andre Anja From Brita Susanne Haga Håkon Pelsholen Busterud Inghild Salte Stafseng Ingvild Solnes Kirsti Horten Marietta Mellemløkken Renjo Marit Kveberg Skinderhaug salmon Yemane Sigurd Eilerås susanna Uhre Vilde Nagelsaker Andersen Ylva Bratterud Helgesen
Tredje Johan Moan Dalene
Ferdig Frode Stenstrøm Yngve Mannsåker Hereide